Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade inom fastighetsbranschen, längtade Martina Hassgren hem till Luleå. Nu är hon tillbaka och redo att bidra med sin erfarenhet och entusiasm som kundtjänstadministratör på Galären.

Martina Hassgren ville uppleva något nytt och valet föll på Halmstad. Under tre års tid hann hon med att studera media och marknadsföring samt jobba inom uthyrning i fastighetsbranschen. Till en början trivdes hon väldigt bra.
– Men sen kom den smygande, hemlängtan. Jag tror inte att Luleåbor själva förstår hur varma de är. Det var det jag saknade, den välkomnande attityden som finns här uppe, säger hon.

Sagt och gjort – i april 2024 flyttade hon tillbaka till Luleå, fast besluten att fortsätta jobba inom fastighetsbranschen. Och plötsligt var den bara där, annonsen som fångade Martinas öga när hon scrollade på telefonen.
– Galären sökte en kundtjänstadministratör och jag kände att det var meningen. Det här jobbet ska jag bara ha, tänkte jag.

Några veckor senare var rollen hennes och Martina har stortrivts sedan dag ett.
– Redan på intervjun blev jag otroligt positivt överraskad av allt som Galären erbjuder som arbetsgivare i form av hälsoundersökningar och friskvårdstimmar med mera. Jag är fortfarande väldigt ny men mycket av det jag önskat finns här. Arbetsplatsen, kulturen och hur personalen tas om hand. Alla är så snälla och roliga, det känns som att jag har jobbat här länge.

Med sin positiva energi och sitt engagemang har Martina redan blivit en uppskattad medarbetare på Galären och hon tycker om det varierande arbetet rollen som kundtjänstadministratör innebär, främst att träffa alla människor.
– Vi har så många olika arbetsuppgifter, allt från att hjälpa de boende till att besikta lägenheter och strukturera upp nyckelskåp. Det bästa är att träffa alla hyresgäster och när någon ringer upp och är så tacksam för hjälpen, då blir jag varm i hjärtat.

En passion för second hand

Utanför jobbet är Martina en entusiastisk second hand-shoppare. Att ha flyttat en del i livet har gjort att hon utvecklat en känsla för unik inredning och hon är svag för ting som bär på en historia.
– Jag älskar att gå på jakt, efter både kläder och möbler, säger hon. Det förstärker känslan av ett riktigt hem, säger hon.

Martina njuter också av konserter och var nyligen på plats när Taylor Swift besökte Sverige.
– Det var helt otroligt, men det är det å andra sidan att gå på isvägen i Luleå också, lägger hon till.

Välkommen till teamet, Martina!

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.
En trevlig midsommar önskar vi er

En trevlig midsommar önskar vi er

Midsommarveckan är här, och det innebär lite ändrade öppettider hos oss på Galären.