Hachi utökar i Luleå

Den asiatiska restaurangen Hachi väljer att utöka verksamheten med nytt koncept och etablerar sig i större lokaler på Storgatan i Luleå.

Hachi är sedan flera år tillbaka hyresgäst hos Galären, men i samband med att verksamheten utvecklas har ett nytt hyresavtal tecknats. Nu går verksamheten till en större lokal med bättre kök och fler sittplatser för matgästerna.

– Jag har länge drömt om att få utöka min restaurangverksamhet i större lokaler, och tack vare mina trogna kunder och Galärens erbjudande är det nu möjligt. Lokalerna ger oss också möjlighet att bredda vårt koncept med fler rätter och en helt ny matupplevelse, säger Fean Kyin, ägare av Hachi i Luleå.

Under mars månad går flyttlasset från Stationsgatan till Storgatan 52 A och premiären är planerad till den 5 april.

– Från och med öppningen i de nya lokalerna kommer vi att addera thailändskt och vi kommer även att erbjuda gästerna lyxigare mat i form av uppgraderad sushi med ett bra utbud av passande drycker, berättar Fean Kyin vidare.

– Vi tror på Hachis konceptutveckling och är glada att de väljer att fortsätta sin expansion hos oss och i våra lokaler, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären i Luleå.

För utförligare upplysningar om Hachis utökning i nya lokaler, kontakta gärna:

  • Gunnar Tåhlin, vd Galären i Luleå
    Tel: 070-648 14 10. E-post: gunnar.tahlin@galaren.se
  • Fean Kyin, ägare Hachi Luleå
    Tel: 076-391 56 33. E-post: fean_kyin90@hotmail.se

Om Hachi
2015 tog Fean Kyin över Kojis Sushi & Te i Luleå där han då arbetade som sushikock och i samband med det blev restaurangen Sushi & Te i Luleå. Verksamheten flyttade då till de nuvarande lokalerna på Stationsgatan 27. Under förra året bytte Sushi & Te i Luleå namn till Hachi där de erbjuder en hel japansk matupplevelse och serverar sushi, poke bowl och ramen med ett brett sortiment av japansk öl, whiskey, vin och sake. Läs mer på hatchilulea.se

Om Galären
Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda och äger ca 100 000 kvm lokaler och drygt 600 bostäder. Inriktningen är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar Galären på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill Galären göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler – och alltid med sin vision för ögonen: Att ge staden liv.

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!