Galärens konferensvärd lyfter Hägern

Hon tar service och trivsel till en ny nivå, ända upp till våning fem faktiskt. Vi välkomnar vår nya konferensvärd Britt Johansson!

Hennes föräldrar var jordbrukare och naturen har därmed alltid varit en stor del av Britt Johanssons vardag. Ett intresse som resulterat i ett 30 år långt yrkesliv inom trädgård och blommor. Det är med andra ord med väldigt gröna fingrar hon nu klivit in på sin nya arbetsplats i kvarteret Hägern. Galärens nya konferensvärd tycker om att vara bland människor och få dem att trivas.
– Jag tycker om att fixa och dona under devisen frihet under ansvar. Jag har aldrig varit rädd av mig utan har en inställning om att allt löser sig, säger hon.

Många bollar i luften

Hos oss på Galären kommer Britt att jobba halvtid med vår service i stort och smått.
– Det handlar om allt från att fixa frukost och rusta blommorna till att servera konferensgästerna på våning fem det de behöver. Jag tycker om att ha många bollar i luften så det här jobbet passar mig perfekt. Jag trivs verkligen här, alla är jättetrevliga och hjälpsamma. Titta på utsikten, jag skulle kunna bo här, säger Britt med eftertryck.
En ledig dag letar hon sig ofta ut i naturen och umgås med barn och barnbarn, när hon inte sysslar med handarbete förstås.
– Jag läste textillinjen på gymnasiet och har fortsatt sy, sticka och tova. Nu väntar det bästa av två världar, arbetet som konferensvärd på Galären på förmiddagarna och mina hobbys på eftermiddagarna, avslutar hon.

Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.