Galären på Business Arena Stockholm

Under torsdagen deltog vi på Business Arena i Stockholm då bostads- och fastighetsbolagen med högst Förvaltningskvalitet i årets Branschindexundersökning skulle utses. Galären var en av tre nominerade med högsta förvaltningskvalité i kategorin lokaler/kontor.

Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB och syftar till att ge bostads- och fastighetsföretag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet, och på så sätt få branschen som helhet att bli mer kundfokuserad.

Vi är otroligt stolta över nomineringen och att bli en av de tre bästa i den nationella undersökningen. Denna gång får vi gratulera Nordvestor Fastigheter AB som vann i kategorin kontor/lokaler.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra lokalhyresgäster som lyft oss i undersökningen.

Bild i inlägget: Alla nominerade bostads-och -fastighetsbolagen i årets Branschindexunderökning. Foto av Elias Ljungberg.

Branschindex (2)
Stockholm
Nominering (5)
Prisutdelning
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.