Galären nominerad som Årets tillväxtföretag

Galären är nominerad till priset Årets tillväxtföretag på Luleå Business Awards 2022.

Arrangörerna beskriver priset Årets tillväxtföretag såhär:

Priset tilldelas det företag inom Luleå kommun som bäst lyckats kombinera tillväxt med positiva resultat. Företaget ska ha minst tio anställda, omsätta minst fem miljoner kronor och ha avlämnat minst tre offentliggjorda årsredovisningar. Tillväxten har till största delen skett organiskt. Finanserna ska vara sunda och tillväxten ska visas genom ökad omsättning och fler anställda. Företaget ska ha verksamhet i Luleå med omnejd och ha flera kunder.

Juryns motivering till vår nominering:

”Galären i Luleå AB nomineras för deras fokus på hållbarhet, jämställdhet och social hållbarhet. De har startat en rad förbättringsprojekt inom energieffektivisering, driftoptimering och innemiljö för att hushålla med resurser och skapa en mer hälsosam innemiljö. Åtgärderna har även fått positiva effekter i form av minskad energiförbrukning. De har även en överenskommelse med Luleå kommun sedan 2016 att erbjuda 25 procent av de lediga lägenheterna till nyanlända. De har även varit guldsponsorer till Luleå Pride och varje år fördelar de ut över en miljon kronor som stöd till lokala verksamheter inom idrott, kultur, samhällsbyggnad och företagande – verksamheter som ger Luleå liv.”

Läs gärna artikeln om tillväxtpriset hos Norrbottens Affärer

Vinnaren bland de tre nominerade företagen i vår priskategori tillkännages under Luleå Business Awards galakväll den 3 juni.
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.