Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

En överenskommelse har nu träffats med Hyresgästföreningen angående bostadshyran för 2024. Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent (3,34 procent för bostäder i trygghetsboende). Den nya hyresnivån gäller från och med den 1 april 2024.

Genom förhandling har vi kunnat minska den retroaktiva höjningen till endast en månad. Eftersom aprilhyrorna redan aviserats kommer justeringarna för april månad att debiteras retroaktivt på maj månads hyresavi. Du som hyresgäst betalar hyreshöjningen för april tillsammans med den nya hyran för maj på den kommande hyresavin som skickas ut till dig i början av april.

I de förhandlade hyrorna ingår ersättning till Hyresgästföreningen för förhandlingsarbetet med 144 kronor per lägenhet och år. Beloppet kommer att översändas till Hyresgästföreningen.

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.