Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

En överenskommelse har nu träffats med Hyresgästföreningen angående bostadshyran för 2024. Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent (3,34 procent för bostäder i trygghetsboende). Den nya hyresnivån gäller från och med den 1 april 2024.

Genom förhandling har vi kunnat minska den retroaktiva höjningen till endast en månad. Eftersom aprilhyrorna redan aviserats kommer justeringarna för april månad att debiteras retroaktivt på maj månads hyresavi. Du som hyresgäst betalar hyreshöjningen för april tillsammans med den nya hyran för maj på den kommande hyresavin som skickas ut till dig i början av april.

I de förhandlade hyrorna ingår ersättning till Hyresgästföreningen för förhandlingsarbetet med 144 kronor per lägenhet och år. Beloppet kommer att översändas till Hyresgästföreningen.

Kontoret och bobutiken håller stängt 9-10 maj

Kontoret och bobutiken håller stängt 9-10 maj

Med anledning av Kristi himmelsfärds dag har vi stängt torsdag och fredag denna vecka.
Majbrasa, Valborg

Vi önskar er en trevlig valborg

Tisdag den 30/4 stänger vi kl. 12.00 och på onsdag den 1/5 håller vi stängt hela dagen. Välkommen in under våra öppettider.
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.