Flyttar in i större lokaler

Bara en månad efter att projektavdelningen tog sig an uppdraget med att förvandla den tidigare butiken till en salong och lager för Studio Zacks och Hemmafrisören, kunde hyresgästen påbörja flytten till sina nya och större lokaler. Flytten går till ytor som är väl anpassade till deras utökade verksamhet.

Frisörsalongen Studio Zacks är ett välkänt varumärke. Sedan 1987 har Siw Öberg klippt och stylat Luleåborna. Tillsammans med Hemmafrisören valde Studio Zacks att under 2016 utöka sin verksamhet och satsa mer på den digitala marknaden. En satsning som snabbt visade sig vara rätt. Internethandeln ökade lavinartat och behovet av större lokaler växte.
– Studio Zacks som i dag finns i våra lokaler på Gammelstadsvägen hade önskemål om större lokaler och bättre lagerytor. Lokalen på Hummergatan var ledig och matchade deras behov, säger Lars-Göran Hedström, projektledare på Galären, som är imponerad över hur snabbt processen har gått från skrivet avtal till färdig lokal.
– Samarbetet med kunden har verkligen gått bra. Jag måste lyfta både Siw (Öberg) och Teds (Isaksson) engagemang. Från det att vi på projektavdelningen fick ta oss an förädlingen av lokalen har det nu bara gått en månad tills att den står färdiganpassad för verksamheten, säger han.
Den 500 kvadratmeter stora lokalen har fått en rejäl uppfräschning i form av nya golv, vita väggar och en ny tvätt- och färghörna. Lokalerna är även anpassade så att Studio Zacks och Hemmafrisörens verksamhet ska kunna fortsätta att växa.
– Jag skulle kunna tänka mig att de är inflyttade och klara i slutet av mars eller början på april, säger Lars-Göran Hedström.

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!