Ett gott första intryck fick Niclas att ansluta till Galären

Han uppskattar, utmanas och utvecklas. Niclas Jönsson är Galärens nya medarbetare och han trivs i rollen som projektledare inom området el.

 Tillsammans med familjen lever Niclas Jönsson villaliv i Antnäs, tätorten som han också vuxit upp i. Friskvård har alltid legat honom nära hjärtat och i ungdomen valde Niclas att studera på skidgymnasiet med inriktning mot teknik. Något som hängt med honom sedan dess.

34-åringen kommer senast från Region Norrbotten där han jobbat som drifttekniker på Sunderby sjukhus i 15 år.
– Mina närmaste kollegor började gå i pension en efter en och jag kände väl att det var dags att börja se mig om efter något annat. I samband med det blev jag kontaktad av en medarbetare på Galären som berättade om den här tjänsten som projektledare med inriktning mot el.

Ett positivt intryck

Ett möte bokades in och för Niclas blev det en riktig ögonöppnare.
– Jag hade ingen aning om att Galären var en så stor arbetsgivare med så många och stora fastigheter. Första intrycket var bara wow, den här typen av kontor är jag inte bekant med sedan tidigare. Både arbetsplatsen i sig och ett fint bemötande från de nya kollegorna gav mig en mycket positiv bild av Galären.

De snabba beslutsvägarna och att det är högt i tak är något han värdesätter extra mycket.
– Det är väldigt bra stämning här på Galären och jag tycker om att det är en så öppen kommunikation, mellan alla. Det är ingen skillnad på vem du pratar med. Vd är lika insatt i det jag gör som min kollega vägg i vägg är till exempel. Det finns också möjlighet till att vara drivande och jag känner redan att jag har fått det förtroende jag behöver för att kunna vara det. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Nya utmaningar varje dag

Den 8 augusti klev Niclas in genom Galärens dörrar för att äntligen få kalla det sin arbetsplats. I rollen som projektledare med inriktning mot el, möter han dagligen nya utmaningar vilket passar honom perfekt.
– Jag möter nya situationer och frågeställningar hela tiden. Det gillar jag då jag strävar efter att hela tiden utmanas och utvecklas längs vägen. Dagarna kantas av många möten, dels ute på fältet men också genom olika samordningsmöten på kontoret. Nu i början har jag till exempel ansvarat över diverse brandlarm och då behöver jag åka ut på plats och titta på hur det ser ut.

För Niclas gäller det att bemöta alla möjliga frågor som inom elområdet. Det kan vara allt från eluttag, datauttag till belysning och brandlarm.
– Ja, allt som ska anslutas på ett eller annat sätt. Det är mycket att hålla reda på, allt ifrån hur stor förbrukning en viss sak har till att landa i rätt i energikrav, kostnader med mera. Men det handlar också om att träffa våra hyresgäster och ge dem ett gott kundbemötande.

Familj och hälsa

När Niclas inte jobbar är det familjelivet med hälsan i fokus som tar störst plats. Tillsammans med sambon har han en 5-åring samt en bebis som hunnit bli 5 månader.
– Man donar på hemma, gör eld i skogen med ungarna, tar hand om gräsmattan och sånt där, skrattar han och fortsätter;

– Sex dagar i veckan försöker jag vara på gymmet innan arbetstid. Annars är det bilar och skotrar som tar upp en del tid, i sommar har jag också suttit mycket på min landsvägscykel. Jag försöker hålla hälsan god helt enkelt, avslutar han.

Starkt växande intresse för affärslokaler i Luleå

Starkt växande intresse för affärslokaler i Luleå

På kort tid har ytterligare drygt 8 000 kvm ytor till ett värde av ca 5 miljoner kronor årligen hyrts ut till olika företag. Läs mer här.
Träffa oss under Luleå Pride

Träffa oss under Luleå Pride

Fredag den 18/8 och lördag den 19/8 träffar du oss i Stadsparken under Luleå Pride. Kom dit och säg hej!
Lunchstängt vecka 26-32

Lunchstängt vecka 26-32

Under vecka 26-32 håller vi lunchstängt måndag-fredag mellan kl. 12-13.