Ekonomistuderande semestervikarie sökes!

Vi på Galären söker en ekonomistuderande på universitetsnivå som semestervikarie. Under 10 veckor i sommar (vecka 25-34) kommer du att arbeta på Galärens kontor på Västra Varvsgatan 18 i Luleå. Omfattningen är heltid, vilket innebär måndag till fredag kl. 08. 00–16.30.

Vikariatets innehåll

Som semestervikarie på Galären kommer du att dela din tid mellan vår ekonomiavdelning och vår förvaltningsavdelning. Ett axplock av uppgifter ser ut så här;

  • Du ansvarar för att hantera de leverantörsfakturor som elektroniskt kommer in till Galären. Det innebär att distribuera fakturorna internt inom företaget, slutgranska/attestera och slutligen betala fakturorna. Du hanterar även eventuella betalningspåminnelser.
  • Du återrapporterar betalningar in/ut från våra bankkonton och stämmer av dagliga saldon. Du granskar och attesterar betalningar från våra dotterbolags bankkonton och Du hanterar hela koncernens likvida medel så att det finns tillgängligt där det behövs.
  • Du utgör även viktig del i vår kontakt med våra hyresgäster och entreprenörer, då du tillsammans med kollegor bemannar vår kundtjänst (Bobutik) och telefonväxel. Där tar du emot och hanterar felanmälningar från kund, lämnar ut nycklar och taggar och debiterar olika avgifter.

Låter det intressant?

Hör gärna av dig till vår Ekonomichef Örjan Lindström på 070-601 08 68 för mer information eller maila in din ansökan till: orjan.lindstrom@galaren.se. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Galären

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsområdet med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda och äger 100 000 kvm lokaler och drygt 600 bostäder. Vi bygger hållbart och ansvarsfullt med spännande arkitektur. Som samhällsbyggare vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad – vi ger staden liv. Läs mer om oss på galaren.se.

Galären (202)
Bobutiken (19)
Kundtjänst (3)
Vikarie
Semestervikarie
Ekonomistuderande
Ekonomi (2)
Lunchstängt fredag 12 april

Lunchstängt fredag 12 april

Den 12/4 håller vi lunchstängt i bobutiken mellan kl. 12.00-13.00. Välkommen in under våra öppettider.
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.