Dr. Svar etablerar sig i centrala Luleå

Den 8 mars klev vår nya hyresgäst Dr. Svar in genom dörrarna på Skeppsbrogatan 48. Hit kommer den som behöver resa utomlands och därmed är i behov av ett reseintyg.
– Lokalen passade oss perfekt, säger Ulumo Ali, sälj- och marknadsansvarig, vid Dr. Svar.

Dr. Svar är en privat vårdgivare som specialiserar sig på provtagning gällande pågående infektion av covid-19. De finns sedan tidigare på tre platser i Sverige och upptäckte nyligen en stor efterfrågan även i Luleå.
– Luleåbor har tidigare behövt åka till andra städer för att testa sig hos andra aktörer, vilket är både dyrt om omständligt. Så jag satte mig vid datorn hemma i Göteborg och började leta lokaler i Luleå och fick snabbt kontakt med en lokaluthyrare på Galären, säger Ulumo Ali, sälj- och marknadsansvarig, vid Dr. Svar.

Lokalen som presenterades var drygt 30 kvadratmeter stor och ligger i anslutning till Hotell Savoy på Skeppsbrogatan 48. Efter att ha fått ett videoklipp skickat till sig bestämde sig Ulumo Ali på stående fot.
– Jag såg direkt att lokalen passade oss perfekt. Den har ingång från gatan med stora glaspartier och ligger mitt i centrala Luleå.

Till Dr. Svar kommer den som har behov av att resa utomlands och snabbt behöver ett reseintyg.
– Vi utför två typer av tester. Dels ett antigentest inklusive reseintyg där svaret kommer inom 15 minuter. Men också ett så kallat PCR-test där svaret samt reseintyget levereras dagen efter. Vi har redan tagit emot flera bokningar, avslutar Ulumo Ali.

Varmt välkommen Dr. Svar säger vi på Galären!

På bilden i inlägget: Från vänster, Ulumo Ali, sälj- och marknadsansvarig och Susanne Wikman enhetschef för kliniken i Luleå, båda från Dr. Svar.

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.