Buketten öppnar butik i Luleå

Inom kort öppnar Buketten sin första butik i Luleå. Här kommer blommor, växter och inredning erbjudas i den 500 kvm stora butiken i Galärens lokaler på Skutviken i Luleå.

Vera Vinterbell, ägare av Buketten i Piteå, öppnar sin andra butik, denna gång i Luleå.
– Jag har länge funderat på att öppna butik i Luleå och att etableringen sker på Skutviken känns som ett självklart val då ett bra utbud av blommor och inredning saknas på området. Vårt erbjudande kommer bli ett bra komplement till de butiker och verksamheter som redan finns här, säger Vera Vinterbell, ägare av Buketten i Piteå och Luleå.

Galären ser etableringen som ett bra tillskott både i området och bland de befintliga hyresgästerna på de egna fastigheterna i närområdet.

– Vi tror starkt på att Bukettens koncept är något som kompletterar Skutviken och de befintliga verksamheterna. Skutviken är både centrumnära och lättillgängligt med bil och kollektivtrafik, vilket ger området sin attraktivitet, säger Jimmy Westerlund, Försäljningschef på Galären. Vi är glada att Buketten väljer oss som hyresvärd och att de hittat rätt i vår lokal. Vi ser fram emot samarbetet, berättar han vidare.

I lokalerna kommer blommor, växter och smakfull heminredning från blandade varumärken att ta plats. Förutom butiksförsäljning erbjuder Buketten tjänster i form av blomuppsättning, dekoration och leveranser till både företag och privatpersoner vid exempelvis bröllop, firande, fotograferingar, event och begravningar.

– Lokalen som Galären erbjöd passar perfekt. Den matchar vår verksamhet i både utformning och storlek och läget ger oss möjlighet till bra kundparkeringar och exponeringsytor, säger Vera Vinterbell.

Just nu iordningställs lokalerna på Hummergatan inför öppningen som planeras till slutet av november.

För utförligare upplysningar om Bukettens etablering i Luleå, kontakta:

Jimmy Westerlund, Försäljningschef, Galären i Luleå
Telefon: +46 (0)70-656 46 46. E-post: jimmy.westerlund@galaren.se

Vera Vinterbell, ägare Buketten Luleå och Piteå
Telefon: +46 (0)73-079 28 69. E-post: bukettenpitea@outlook.com

Bilder i inlägget: Vera Vinterbell ägare av Buketten i Piteå och Luleå, samt foto från Bukettens butik i Piteå. Foto: Buketten Piteå.

Nya bostadshyror för 2023

Nya bostadshyror för 2023

Galären har träffat en överenskommelse med Hyresgästföreningen om en generell höjning av bostadshyran på 4,1%.
DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

I den nya volymen som byggs intill Bodenvägen skapar vi nya lokaler för både DEKRA Automotive och DEKRA Industrial.
Izakaya har kommit till stan

Izakaya har kommit till stan

På den nya restaurangen på Köpmangatan 18 erbjuds gästerna asiatisk mat från både det koreanska och det japanska köket. Läs mer här.