Bokadirekt.se flyttar till Galärens lokaler på Ytterviken

PRESSMEDDELANDE: Bokadirekt.se växer i Luleå och har därför tecknat hyresavtal med Galären om lokaler på Ytterviken i Luleå. När lokalen byggts om för den nya hyresgästen hittar man Bokadirekt.se i 300 kvm moderna kontorslokaler på Torpslingan 9.

Bokadirekt.se vill kunna utöka till 30 personer på Luleåkontoret och behöver därför öka storleken på sina lokaler. Verksamheten är en del av den nya digitaliserade ekonomin.

–  Den nya lokalen ger oss möjlighet att växa. Inom något år hoppas vi på att vara 30 stycken på Luleåkontoret, säger Nils Gillberg, försäljningschef på Bokadirekt.se.

Lokalerna ska nu hyresgästanpassas för att matcha Bokadirekts verksamhet, och inflyttning kan ske den 1 april.

– Vi är otroligt glada att Bokadirekt.se väljer Galären och Ytterviken för sin nya lokalisering. Området genomgår en förädling från industri till kontor och andra verksamhetslokaler, vilket denna uthyrning är ett tydligt exempel på, berättar Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Områdets närhet till Universitetet och trafikleder gör det väldigt attraktivt för många typer av företag, säger Gunnar vidare.

För utförligare upplysningar, kontakta: 
Nils Gillberg, Försäljningschef Bokadirekt.se, tel: 073-569 74 76, nils.gillberg@bokadirekt.se
Gunnar Tåhlin, vd Galären, tel: 070-648 14 10, gunnar.tahlin@galaren.se

Om Bokadirekt:
Bokadirekt är Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst för Skönhet & Hälsa. Vi fyller varje dag 1000-tals stolar för våra cirka 14 000 anslutna tjänsteutövare. På Bokadirekt.se kan du som konsument söka, hitta och boka behandlingar med bara några klick.
Bokadirekt.se besöks varje månad av +3 miljoner konsumenter och bokningar till ett värde av över 470 miljoner flyttas under samma tidsperiod över plattformen.
Bolaget sysselsätter idag 40 personer med kontor i Stockholm och i Luleå. Bokadirekt i Stockholm AB ägs av Hittapunktse AB.

”Lokalen överträffade våra förväntningar”

”Lokalen överträffade våra förväntningar”

Ett av Europas ledande sourcing- och serviceföretag med verksamhet främst inom el och VVS har flyttat in i nya lokaler hos oss. Vi välkomnar Solar till Notviksstan.
Stekhet marknad för lokaluthyrning i Luleå

Stekhet marknad för lokaluthyrning i Luleå

Galären har hyrt ut ca 13 000 kvm lokaler, varav 8 000 kvm kontor. Den senaste uthyrningen gjordes till SSEA Svensk Samverkansentreprenad AB.
Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Ägargruppen som öppnar Karl August och Aiko i f.d. Tallkotten hyr nu lokaler av Galären för att öppna upp en ny deli och matbar.