Bokadirekt.se flyttar till Galärens lokaler på Ytterviken

PRESSMEDDELANDE: Bokadirekt.se växer i Luleå och har därför tecknat hyresavtal med Galären om lokaler på Ytterviken i Luleå. När lokalen byggts om för den nya hyresgästen hittar man Bokadirekt.se i 300 kvm moderna kontorslokaler på Torpslingan 9.

Bokadirekt.se vill kunna utöka till 30 personer på Luleåkontoret och behöver därför öka storleken på sina lokaler. Verksamheten är en del av den nya digitaliserade ekonomin.

–  Den nya lokalen ger oss möjlighet att växa. Inom något år hoppas vi på att vara 30 stycken på Luleåkontoret, säger Nils Gillberg, försäljningschef på Bokadirekt.se.

Lokalerna ska nu hyresgästanpassas för att matcha Bokadirekts verksamhet, och inflyttning kan ske den 1 april.

– Vi är otroligt glada att Bokadirekt.se väljer Galären och Ytterviken för sin nya lokalisering. Området genomgår en förädling från industri till kontor och andra verksamhetslokaler, vilket denna uthyrning är ett tydligt exempel på, berättar Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Områdets närhet till Universitetet och trafikleder gör det väldigt attraktivt för många typer av företag, säger Gunnar vidare.

För utförligare upplysningar, kontakta: 
Nils Gillberg, Försäljningschef Bokadirekt.se, tel: 073-569 74 76, nils.gillberg@bokadirekt.se
Gunnar Tåhlin, vd Galären, tel: 070-648 14 10, gunnar.tahlin@galaren.se

Om Bokadirekt:
Bokadirekt är Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst för Skönhet & Hälsa. Vi fyller varje dag 1000-tals stolar för våra cirka 14 000 anslutna tjänsteutövare. På Bokadirekt.se kan du som konsument söka, hitta och boka behandlingar med bara några klick.
Bokadirekt.se besöks varje månad av +3 miljoner konsumenter och bokningar till ett värde av över 470 miljoner flyttas under samma tidsperiod över plattformen.
Bolaget sysselsätter idag 40 personer med kontor i Stockholm och i Luleå. Bokadirekt i Stockholm AB ägs av Hittapunktse AB.

Nya bostadshyror för 2023

Nya bostadshyror för 2023

Galären har träffat en överenskommelse med Hyresgästföreningen om en generell höjning av bostadshyran på 4,1%.
DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

I den nya volymen som byggs intill Bodenvägen skapar vi nya lokaler för både DEKRA Automotive och DEKRA Industrial.
Izakaya har kommit till stan

Izakaya har kommit till stan

På den nya restaurangen på Köpmangatan 18 erbjuds gästerna asiatisk mat från både det koreanska och det japanska köket. Läs mer här.