Bokadirekt.se flyttar till Galärens lokaler på Ytterviken

PRESSMEDDELANDE: Bokadirekt.se växer i Luleå och har därför tecknat hyresavtal med Galären om lokaler på Ytterviken i Luleå. När lokalen byggts om för den nya hyresgästen hittar man Bokadirekt.se i 300 kvm moderna kontorslokaler på Torpslingan 9.

Bokadirekt.se vill kunna utöka till 30 personer på Luleåkontoret och behöver därför öka storleken på sina lokaler. Verksamheten är en del av den nya digitaliserade ekonomin.

–  Den nya lokalen ger oss möjlighet att växa. Inom något år hoppas vi på att vara 30 stycken på Luleåkontoret, säger Nils Gillberg, försäljningschef på Bokadirekt.se.

Lokalerna ska nu hyresgästanpassas för att matcha Bokadirekts verksamhet, och inflyttning kan ske den 1 april.

– Vi är otroligt glada att Bokadirekt.se väljer Galären och Ytterviken för sin nya lokalisering. Området genomgår en förädling från industri till kontor och andra verksamhetslokaler, vilket denna uthyrning är ett tydligt exempel på, berättar Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Områdets närhet till Universitetet och trafikleder gör det väldigt attraktivt för många typer av företag, säger Gunnar vidare.

För utförligare upplysningar, kontakta: 
Nils Gillberg, Försäljningschef Bokadirekt.se, tel: 073-569 74 76, nils.gillberg@bokadirekt.se
Gunnar Tåhlin, vd Galären, tel: 070-648 14 10, gunnar.tahlin@galaren.se

Om Bokadirekt:
Bokadirekt är Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst för Skönhet & Hälsa. Vi fyller varje dag 1000-tals stolar för våra cirka 14 000 anslutna tjänsteutövare. På Bokadirekt.se kan du som konsument söka, hitta och boka behandlingar med bara några klick.
Bokadirekt.se besöks varje månad av +3 miljoner konsumenter och bokningar till ett värde av över 470 miljoner flyttas under samma tidsperiod över plattformen.
Bolaget sysselsätter idag 40 personer med kontor i Stockholm och i Luleå. Bokadirekt i Stockholm AB ägs av Hittapunktse AB.

Norrbottens museum och Galären i nytt samarbete

Norrbottens museum och Galären i nytt samarbete

Norrbottens museum har tecknat avtal om drygt 600 kvm lokaler hos Galären för att lösa verksamhetens behov av magasinering.
Vi vill veta hur våra hyresgäster trivs hos oss

Vi vill veta hur våra hyresgäster trivs hos oss

Just nu genomför vi en undersökning med våra bostads- och lokalhyresgäster för att få veta hur de trivs hos oss och hur de upplever vår service.
Galären tecknar nytt hyresavtal med Skatteverket

Galären tecknar nytt hyresavtal med Skatteverket

Det nya avtalet är tecknat på 6 år och avser ca 2 000 kvm lokaler för myndighetens nya kontor i Luleå.