Bastard Burgers öppnar huvudkontor i Luleå

PRESSMEDDELANDE: Bastard Burgers väljer Luleå och Galären för sitt nya huvudkontor. Ett hyresavtal har tecknats mellan parterna om en lokal på Skutviken som nu ska byggas om för Bastard Burgers räkning. Uthyrningen avser ca 500 kvm på Ålgatan.

– Luleå är en viktig plats för oss. Det var här allting startade med ett ”hål i väggen” på Stationsgatan. Nu har vi 25 restauranger runt om i Sverige, och ett flertal till är på gång med öppning inom kort. Vi siktar även på att finnas utanför landets gränser framöver, säger Bastards Burgers vd Simon Wanler.

Lokalen ligger vägg i vägg med Hermelinen Träning 24 på Ålgatan. Den råa industrikänslan ska behållas samtidigt som lokalen ska anpassas efter Bastards Burgers behov av funktioner och utformning.

– Det här kommer bli en grym lokal. Förutsättningarna är goda då vi vill skapa en något i samma råa stil som i våra restauranger, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers. Vi vill att lokalerna ska representera oss och vårt koncept på ett bra sätt.  En röd tråd är viktig, då den kommer att utgöra både vårt huvudkontor men också utbildningslokal för vår personal, berättar Simon vidare.

– Det här blir en otroligt spännande etablering. Vi är otroligt glada att de vill vidareutveckla sin verksamhet i våra lokaler, säger Magnus Bjuhr, projektchef och vvd på Galären. Vi ville ta tillvara på den häftiga industrikänslan i byggnaden samtidigt som vi ägnar den en arkitektonisk eftertanke, vilket passar Bastard Burgers koncept perfekt.

Nu ska lokalerna genomgå en hyresgästanpassning och Bastard Burgers siktar på att flytta in i sina nya lokaler i mars nästa år.

För utförligare upplysningar, kontakta
Simon Wanler, vd Bastard Burgers, tel: 070-650 09 98 eller simon@bastardburgers.se
Magnus Bjuhr, projektchef, vvd Galären, tel: 070-355 64 28 eller magnus.bjuhr@galaren.se

Wibergs flyttar till nya lokaler på Ytterviken i Luleå

Wibergs flyttar till nya lokaler på Ytterviken i Luleå

Företaget har tecknat hyresavtal om nya lokaler om drygt 900 kvm på Torpslingan 23. Inflyttningen är planerad till december 2024.
Norrbottens museum flyttar in i nytt föremålsmagasin

Norrbottens museum flyttar in i nytt föremålsmagasin

Efter en lång jakt på lämpliga lokaler har delar av museets samlingar äntligen hittat ett nytt hem.
Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.