Bastard Burgers öppnar huvudkontor i Luleå

PRESSMEDDELANDE: Bastard Burgers väljer Luleå och Galären för sitt nya huvudkontor. Ett hyresavtal har tecknats mellan parterna om en lokal på Skutviken som nu ska byggas om för Bastard Burgers räkning. Uthyrningen avser ca 500 kvm på Ålgatan.

– Luleå är en viktig plats för oss. Det var här allting startade med ett ”hål i väggen” på Stationsgatan. Nu har vi 25 restauranger runt om i Sverige, och ett flertal till är på gång med öppning inom kort. Vi siktar även på att finnas utanför landets gränser framöver, säger Bastards Burgers vd Simon Wanler.

Lokalen ligger vägg i vägg med Hermelinen Träning 24 på Ålgatan. Den råa industrikänslan ska behållas samtidigt som lokalen ska anpassas efter Bastards Burgers behov av funktioner och utformning.

– Det här kommer bli en grym lokal. Förutsättningarna är goda då vi vill skapa en något i samma råa stil som i våra restauranger, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers. Vi vill att lokalerna ska representera oss och vårt koncept på ett bra sätt.  En röd tråd är viktig, då den kommer att utgöra både vårt huvudkontor men också utbildningslokal för vår personal, berättar Simon vidare.

– Det här blir en otroligt spännande etablering. Vi är otroligt glada att de vill vidareutveckla sin verksamhet i våra lokaler, säger Magnus Bjuhr, projektchef och vvd på Galären. Vi ville ta tillvara på den häftiga industrikänslan i byggnaden samtidigt som vi ägnar den en arkitektonisk eftertanke, vilket passar Bastard Burgers koncept perfekt.

Nu ska lokalerna genomgå en hyresgästanpassning och Bastard Burgers siktar på att flytta in i sina nya lokaler i mars nästa år.

För utförligare upplysningar, kontakta
Simon Wanler, vd Bastard Burgers, tel: 070-650 09 98 eller simon@bastardburgers.se
Magnus Bjuhr, projektchef, vvd Galären, tel: 070-355 64 28 eller magnus.bjuhr@galaren.se

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!