Annelie vill utvecklas på Galären

Annelie Hedqvist sökte en flexibel roll med utrymme för utveckling inom företaget. Som kundtjänstadministratör på Galären ser hon att möjligheterna är många.
– Galären är ett bolag där det händer mycket, det passar mig perfekt, säger hon.

Annelie Hedqvist från Gammelstad i Luleå är en person som tycker om att se andra växa och utvecklas. Att det blev 19 år som butikschef på Indiska i Luleå och Piteå är därmed inte så konstigt.

– Det gav mig så mycket på flera plan. Jag tycker om att se andra utvecklas och jag är själv en person som hela tiden vill växa, därför tycker jag om nya utmaningar.

Det har också gjort att hon hunnit prova på andra yrken. Annelie har bland annat jobbat som utbildningskonsult på Lernia och kommer senast från Region Norrbotten där hon varit med och byggt upp samt rekryterat medarbetare till vaccinationsmottagningarna för covid-19 i hela Norrbotten. Men nyfikenheten för Galären har alltid funnits där så när en öppning dök upp i Galärens kundtjänst nappade hon direkt.

– Galären är ett fastighetsbolag i framkant som tänker nytt, ett bolag där det händer mycket. Det passar mig perfekt.

Annelie blev kallad till intervju för rollen som kundtjänstadministratör och den 6 oktober gjorde hon sin första arbetsdag.

– Vi är ett bra team som tillsammans ska hitta både varandra och nya arbetssätt, det känns spännande. Vi är på väg att forma någonting nytt och att få vara en del av det är väldigt roligt. Sen gör ju lokalen med alla öppna sällskapsytor att det är en härlig miljö att jobba i.

En kreativ doer
När Annelie inte jobbar letar hon sig gärna ut i naturen.

– Jag älskar att vara i skogen. Det är där jag tankar energi och varvar ner. Alldeles tyst ska det vara, jag har aldrig musik eller podd i öronen när jag promenerar. Jag är också en kreativ person som inspireras av allt naturen har att erbjuda.

Ja, det är inte sällan mobilkameran åker fram under skogspromenaderna, att fotografera är en stor passion bland många andra.

– I och med att jag bor i hus finns det alltid något att göra och det tycker jag om. Jag är en person som hellre rör på mig än ser på tv. Jag är en riktig doer helt enkelt.

En egenskap hon kommer få användning av i rollen som kundtjänstadministratör.

– Jag tycker om att det inte är en statisk roll, jag kommer såklart sitta i kundtjänsten och hantera frågor från hyresgästerna, men jag kommer också vara ute på fastigheterna och både besikta och visa lägenheter. Det lockar väldigt mycket. Jag vill vara på en plats där jag kan utvecklas och det tror jag att Galären kan ge mig.

Varmt välkommen Annelie!

Galären nominerad till priset som Årets Företagare

Galären nominerad till priset som Årets Företagare

Vi är stolta och glada över att vara en av de tre finalisterna till priset.
Ändrade öppettider med anledning av Kristi himmelsfärd

Ändrade öppettider med anledning av Kristi himmelsfärd

Torsdag 18/5 och fredag 19/5 håller Galärens kontor stängt. Se våra aktuella öppettider för veckan här.
Ny service tar plats på Skutviken

Ny service tar plats på Skutviken

Pickup food har öppnat i våra lokaler på Midgårdsvägen 13 i Luleå. Läs mer om det nya konceptet här.