Köpmangatan 20, Luleå (ca 55-56 m2)

Möblerade och fullt utrustade företagslägenheter med egna uteplatser mitt i Luleå centrum.
Ledig bostad
Köpmangatan 20, Luleå
StatusLedigStorlekCa 55-56 m2ServiceEtt stenkast från lägenheten når du hela Luleå centrums utbud av butiker, restauranger, kulturliv och service. Bussterminal för stads- och länsbussar bussar finns på 5 minuters gångavstånd.
TypFöretagslägenheterLägeCentrumParkeringFinns att hyra i närheten

Galärens 6 företagslägenheter är möblerade, har fullt utrustade kök och är försedda med inventarier och utrustning efter kundens behov. Alla bostäder finns i centrala Luleå med närhet till stadens utbud av restauranger, butiker, kultur, nöjesliv och kommunikationer.

Lägenheterna har 2 rum och kök och ligger på Köpmangatan 20 F, H, K, L och G. Alla bostäderna har en egen entré med en egen uteplats intill. Fyra lägenheter ligger i bottenplanet och två en trappa upp med loftgång.

Bostäderna har kök med ljus inredning, kakel ovan diskbänk och diskmaskin. Badrummen har kakel/klinker, dusch och egen tvättmaskin. Sovrummen har flera garderober för förvaring. Samtliga bostäder är utrustade med både tv och wi-fi.

Som hyresgäst i företagslägenheterna har man även tillgång till den gemensamma tvättstugan samt bastu/relax som delas med övriga hyresgäster och kan bokas vid behov.

På den gemensamma innergården finns sittplatser, grillmöjligheter och cykelförvaring. Gården har konstnärlig utsmyckning för att försköna den exteriöra boendemiljön. Fastigheten klassas som Miljöbyggnad.

Fyll gärna i formuläret nedan eller ring oss på 0920-23 51 51 om ni vill veta mer om våra företagslägenheter.


Exempelbilder från våra företagslägenheter.

Exempelplanritning, företagslägenhet om 55 kvm på Köpmangatan 20.


Foto från innergården på fastigheten.

Intresseanmälan
Köpmangatan 20, Luleå