Har granen ingen plats när den väl ska ställas undan efter jul? Behöver bildäcken förvaras någonstans? Eller tar sportutrustningen för mycket utrymme hemma?

Vi hyr ut förråd i olika storlekar i flera av våra fastigheter, de flesta i Luleå centrum. De lediga förrådens storlekar, hyror och vart de finns belägna presenteras här. Det krävs att du registrerar dig och loggar in på Mina sidor för att anmäla ditt intresse för våra förråd.

Nya förråd i kvarteret Hägern på Varvet

I vår nyproducerade bostadsfastighet på Varvet kan vi erbjuda helt nya varmförråd som är bekväma, trygga och säkra. Förrådsutrymmena har bra belysning, är kameraövervakade, har högt i tak för bästa förvaring och alla förråd nås enkelt via både trapphus och hissar. Förråden finns på Västra Varvsgatan 18A med gatuparkering nära entrén till fastigheten.

Erbjudande till dig som behöver förvaring

Just nu kan vi erbjuda våra lediga förråd med en förmånlig rabatt. Du får nämligen halva priset på hyran de tre första månaderna. Det är först till kvarn som gäller och erbjudandet avser förrådsavtal som tecknas före den 31 januari 2021. Passa på att ta del av vårt erbjudande redan nu om du behöver mer utrymme för förvaring.

Till våra lediga förråd