PRESSMEDDELANDE: Serpendi AB som driver varumärkena Studio Zacks och Hemmafrisören har tecknat avtal med Galären om nya och större lokaler. Inom kort går flyttlasset till den nya lokalen som är bättre anpassad för verksamheten.

Studio Zacks, frisörsalongen som har funnits i Luleå sedan 1987, utökade verksamheten med Hemmafrisoren.se under 2016. Den nya satsningen med en kombination av webbhandel och fysisk handel på plats i Luleåsalongen föll väl ut och nu växlar man upp och fortsätter att utöka verksamheten ytterligare.

– Internethandeln ökar lavinartat och nu behöver vi större lagerytor till webbshoppen, säger Siv Öberg, delägare i Serpendi AB. Fler och fler kunder hittar även hit och väljer att handla lokalt, därför vill vi nu utöka servicen till våra kunder, berättar hon vidare.

Hemmafrisoren.se och Studio Zacks finns idag i Galärens lokaler på Gammelstadsvägen 19. Under april öppnar de upp i den nya, 500 kvm stora lokalen på Hummergatan, intill Coop Arena. Hyresavtalet är tecknat på 5 år. Nu ska lokalen anpassas för verksamheten.

– De nya lokalerna erbjuder en bättre anpassad yta för utvecklingen av våra båda varumärken, men också bättre parkeringsmöjligheter för våra kunder, säger Ted Isaksson, som främst driver varumärket Hemmafrisoren.se

– Vi är glada att Serpendi AB, vår hyresgäst sedan drygt 10 år tillbaka, fortsätter att utveckla sin verksamhet i vårt fastighetsbestånd, säger Vincent Lundahl, lokaluthyrare på Galären. Detta är en långsiktig affärsrelation som vi är rädda om, därför är det glädjande att vi kunde erbjuda dem en ny lokal som passar företagets fortsatta utveckling, berättar Vincent vidare.

För utförligare upplysningar, kontakta:

Siv Öberg, delägare Studio Zacks, 0920-22 00 14 eller Siv@studiozacks.nu
Gunnar Tåhlin, vd Galären, 070-648 14 10 eller gunnar.tahlin@galaren.se

———————————————————————————————————————————————————————————-
Studio Zacks bedriver affärsverksamhet med fokus på hår i skönhetsbranschen med ägande av Serpendi AB. Studio Zacks har funnits sedan 1987 och har sedan dess bedrivit frisörverksamhet i olika stadsdelar i Luleå.

Hemmafrisoren.se (Serpendi AB) tillhandahåller produkter och tillbehör för både friseringar och hemmabruk. Hemmafrisoren.se måtto är att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris.

Fler nyheter