Nytt telefonnummer till vår störnings- och upplåsningsjour

Vi har tecknat nytt avtal med Väktarskolan Bevakning gällande vår störningsjour och upplåsningsjour för våra bostadshyresgäster. Från den 1 april tar Väktarskolan över och det innebär att båda tjänsterna får ett nytt telefonnummer. Behöver du som hyr bostad av oss nå vår störnings- eller upplåsningsjour är telefonnumret till båda tjänsterna: 010-150 80 00.

Upplåsningsjouren är en tjänst som erbjuds mot betalning för det fall du råkat låsa dig ute. Upplåsningsjouren skall endast användas i nödfall och debiteras dig som använder tjänsten.

Störningsjouren är en tjänst för att du ska känna dig trygg i ditt boende. Alla som bor i flerfamiljshus måste visa hänsyn, men har också rätt att begära hänsyn. Vi ber alla respektera tystnad i vår bostadshus mellan kl 23.00- 06.00. Tag i första hand kontakt med din granne om du upplever en störning, innan du använder vår störningsjour. Många gånger vet man inte om att man stört sina grannar. Observera att den störande hyresgästen blir debiterad utryckningskostnaden för vaktbolaget.

Vår fastighetsjour via Riksbyggen, som används för fel som uppstår när vårt kontor håller stängt och som inte kan vänta till nästföljande vardag, påverkas inte av detta. Numret till vår felavhjälpande jour är: 0771-860 860.

Kom och träffa oss under Luleå Pride i helgen

Kom och träffa oss under Luleå Pride i helgen

Den 19/8 mellan kl. 15-20 och den 20/8 mellan kl. 10-19 träffar du oss i Stadsparken.
Sommar, sommar, sommar!

Sommar, sommar, sommar!

Vi på Galären håller öppet hela sommaren, men mellan den 4/7-5/8 håller vi lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00.
Galären investerar 210 miljoner i nya lokalprojekt

Galären investerar 210 miljoner i nya lokalprojekt

Vi har precis startat byggnationerna av ca 10 000 kvm lokaler runt om i Luleå. Det totala värdet på investeringarna är 210 miljoner kronor.