Nytt telefonnummer till vår störnings- och upplåsningsjour

Vi har tecknat nytt avtal med Väktarskolan Bevakning gällande vår störningsjour och upplåsningsjour för våra bostadshyresgäster. Från den 1 april tar Väktarskolan över och det innebär att båda tjänsterna får ett nytt telefonnummer. Behöver du som hyr bostad av oss nå vår störnings- eller upplåsningsjour är telefonnumret till båda tjänsterna: 010-150 80 00.

Upplåsningsjouren är en tjänst som erbjuds mot betalning för det fall du råkat låsa dig ute. Upplåsningsjouren skall endast användas i nödfall och debiteras dig som använder tjänsten.

Störningsjouren är en tjänst för att du ska känna dig trygg i ditt boende. Alla som bor i flerfamiljshus måste visa hänsyn, men har också rätt att begära hänsyn. Vi ber alla respektera tystnad i vår bostadshus mellan kl 23.00- 06.00. Tag i första hand kontakt med din granne om du upplever en störning, innan du använder vår störningsjour. Många gånger vet man inte om att man stört sina grannar. Observera att den störande hyresgästen blir debiterad utryckningskostnaden för vaktbolaget.

Vår fastighetsjour via Riksbyggen, som används för fel som uppstår när vårt kontor håller stängt och som inte kan vänta till nästföljande vardag, påverkas inte av detta. Numret till vår felavhjälpande jour är: 0771-860 860.

Den 17 november stänger vi kl 14.00

Den 17 november stänger vi kl 14.00

På onsdag stänger vårt kontor tidigare på grund av utbildning.
Med önskan om en fin allhelgonahelg

Med önskan om en fin allhelgonahelg

Med anledning av allhelgonahelgen stänger vårt kontor kl. 12 på fredag den 5/11.
Annelie vill utvecklas på Galären

Annelie vill utvecklas på Galären

Hon sökte en flexibel roll med utrymme för utveckling. Som kundtjänstadministratör hos oss ser hon att möjligheterna är många. Välkommen Annelie!