Gammelstadsvägen 19B (ca 670 m2)

Ledig lokal på Skutviken ca 1 km från Luleås absoluta centrum.
Ledig lokal
Gammelstadsvägen 19B
StatusLedigStorlekCa 670 m2ServiceOmrådet har en stor bredd av verksamheter med allt ifrån bilhandel och livsmedel till idrottsarena, gym och restauranger. Lokal busstrafik passerar direkt utanför fastigheten.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButik/service/kontorLägeSkutvikenGrannarYIT, Rikshem, Heimstaden, Riksbyggen, Idrottens bingoParkeringParkeringsplatser finns

Lokal om 669 kvm som ligger på Skutviken, intill Svartöleden och ca 1 kvm från Luleås centrum. Ett strategiskt bra läge för att både nå centrum, Luleås utfartsleder och lokala bussförbindelser.

Lokalen har egen tillgänglighetsanpassad entré samt godsmottagning. Hyresgästen har tillgång till gemensamma ytor i suterrängplan med bastu, relax och omklädningsrum.

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till lokalen. Skyltmöjligheter erbjuds både på fasad och på skyltpylon vid fastighetens infart.

Se lokalens planritning här (2-sidig pdf.)

Kontakta oss på Galären så berättar vi allt om dina möjligheter i lokalen på Gammelstadsvägen. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan
Gammelstadsvägen 19B, Luleå

Fler Lokaler