SvenskaEnglish - Computer generated translation

Välkommen till Brf Radiomasten – här kan du bo med lite mer frihet

600 330 100 50 true false false true
Försäljningen av de sista nya stadsradhusen pågår.
Öppen entrévåning med fint ljusinsläpp och golvvärme.
På våning 2 finns det stora badrummet med tvättstuga.
Flexibelt sällskapsum på våning 2 intill husets sovrum.
En flexibel tredje våning med härlig takhöjd att använda som master bedroom eller allrum.
Allrum på våning 3 med utgång till den stora terrassen som även går att glasa in.
Trapp med steg i ekparkett och inbyggd belysning.

Hela projektet innehållande 45 stadsradhus i Kv. Radiomasten på Mjölkudden står nu färdigt. De 45 moderna stadsradhusen är rymliga och kombinerar villaboendets marknära frihet med lägenhetsboendets enkelhet. Det finns endast ett fåtal bostadsrättsradhus kvar till försäljning, vilka kan du se här.

Försäljningen av stadsradhusen sköts av Svensk Fastighetsförmedling i Luleå, kontakta dem idag för en personlig visning, 0920-22 58 50!

Stadsradhusen erbjuder ett modernt och bekvämt boende om 164 kvm, med kvalitet in i minsta detalj. Tre våningar med gott om plats för stora och små familjer.

Stadsradhusen säljs som bostadsrätt. Det innebär att du slipper många kostnader som annars tillkommer för hus med äganderätt. Dessutom får du ett Svanenmärkt hem med många miljösmarta detaljer som sparar energi.

Till höger på sidan kan du ladda ner all information om stadsradhusen, såsom broschyrer, prislistor och ritningar.

Läs gärna mer om boendemiljön och funktionerna på de olika våningsplanen. I länken "lediga stadsradhus" kan du enkelt se vilka hus som redan är sålda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kan du tänka dig att bo i Luleås första stadsradhus, eller bara är nyfiken på projektet? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om bostadsprojektet redan idag, så får du uppdateringar och nyheter kring projektet direkt till din e-post. Fyll enkelt i vårt formulär nedan, så håller du sig uppdaterad om vad som händer!

Observera! Prenumerationen av nyhetsbrevet är inte någon intresseanmälan.

    Galären i Luleå AB, 556069-5081, Lulsundsgatan 16, 972 41 Luleå (”Galären”) vill att du lämnar några uppgifter om dig själv och ditt hushåll i samband med din anmälan till våra nyhetsbrev för stadsradhusen i Brf Radiomasten. Uppgifterna kommer endast att användas av Galären och ej lämnas ut till någon annan. Uppgifterna kan komma att användas i den fortsatta planeringen av bostädernas och bostadsområdets utformning. När vi har uppdaterar om projektet kommer du att få information om detta i ett digitalt nyhetsbrev som skickas till din e-postadress. Personuppgiftsansvarig hos oss är Veronika Johansson, telefon 0920-24 41 41. Du avgör själv om du vill lämna de frivilliga uppgifterna. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.