Mina sidor »

Om Galären

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsområdet med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå arbetar med förädling, förvaltning och uthyrning av bostäder, kommersiella lokaler och samhällsbyggnad ur ett grönt perspektiv – vi bygger gröna hus. Vi har ca 30 anställda och en justerad balansomslutning på 2 miljarder kronor. Välkommen att läsa mer om oss!
Gunnar Tåhlin, vd

Företagspresentation

Galären är ett av Norrbottens ledande fastighetsbolag. Läs gärna vår senaste årsredovisning för aktuella uppgifter om företaget.

Galärens ansvar (CSR)

Galärens miljöpolicy är en naturlig del av vårt ansvarstagande som företag. Vi eftersträvar att bedriva en ansvarsfull och hållbar fastighetsutveckling.

Personal/kontakt

Vem jobbar med vad? Galären har ca 30 medarbetare som arbetar på avdelningarna för administration, ekonomi, marknad, fastigheter och projekt.

Luleåregionen

Luleå är centrum i Luleåregionen, den största ekonomiska regionen norr om Stockholm. 170.000 invånare bor på närmarknaden.

Lediga tjänster

Vill du arbeta med oss på Galären, besök då vår sida för lediga tjänster.

Nyhetsblogg

Läs våra pressmeddelanden och annat intressant från vår omvärldsbevakning. Galärens blogg uppdateras kontinuerligt. Gå direkt till arkivet om du vill läsa äldre nyheter.

 

Mediarum

I mediarummet hittar du grundreglerna för vår grafiska profil, pressmeddelanden, bildbank och en slide-show från vår dagspressannonsering.