Mina sidor »

Hyresgäst

Galären i Luleå arbetar med utveckling av bostäder, kommersiella lokaler och samhällsbyggnad ur ett grönt perspektiv. Vårt ansvarstagande för olika miljöaspekter i byggandet har fått stor uppmärksamhet – Vi bygger gröna hus.

Som enda fastighetsbolag i Norrbotten har vi erhållit EU-kommissionens miljöcertifiering GreenBuilding. Våra nya bostadshus på Köpmangatan i Luleå (kvarteret Sparven) är de första i Luleå som byggts för att klara kraven som Miljöbyggnad. Vi är också officiell GreenBuilding-partner. 2010 erhöll vi Näringslivsgalans prestigefyllda energipris av Luleå Energi. Vi har också tilldelats Stora Byggpriset 2010 av Norrbottens Byggmästareförening. 2012 fick vi Luleå kommuns miljöstipendium för hållbart byggande samt utmärkelsen Årets Fastighetsprofil av Fastighetsägarna.

Nyhetsbrev

bonytt_279_75Galären ger ut nyhetsbrevet Bo-Nytt till dig som är bostadshyresgäst hos oss. NEWS är Galärens nyhetsbrev till företagskunder och samarbetspartners. Vill du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, klicka här!

Information

 

Här hittar du som hyresgäst serviceinformation gällande din bostad eller lokal. Du som hyr en lägenhet av Galären hittar även goda råd och tips om ditt boende nedan.
- Serviceinformation
- Tips, råd och information om ditt boende
- Hyresförhandlingarna är klar för bostadshyrorna 2017

Felanmälan

call
Felanmälan gör du direkt på Mina sidor eller så kan du ringa oss. Observera att vi har olika telefonnummer för olika typer av felanmälningar och för olika tider på dygnet. Klicka och läs mer!